Kooste- ja keevitusjaoskond

Kooste- ja keevitusjaoskond on varustatud mitmesuguste töövahendite, tehnoloogilise rakistuse ning tänapäevaste keevitusseadmetega niisugustelt üle maailma tuntud tootjatelt nagu ESABKEMPI ja LINCOLN.

Meil on võimalik sooritada järgmisi keevitusprotsesse:

  • MMA - käsitsikaarkeevitus kaetud elektroodidega;
  • TIG – gaaskeevitus mittesulava elektroodiga kaitsegaasi keskkonnas;
  • MAG - kaarkeevitus sulava metallelektroodiga (traadiga) aktiivse kaitsegaasi keskkonnas keevitustraadi automaatse etteandega;
  • MIG – kaarkeevitus sulava metallelektroodiga (traadiga) inertse kaitsegaasi keskkonnas keevitustraadi automaatse etteandega;
  • FCAW – täidistraatkeevitus keevitustraadi automaatse etteandega;
  • SMAW – automaatne kaarkeevitus metallelektroodiga (traadiga) räbustikihi all.

Tootmises kasutatavad materjalid:

  • süsinikteras;
  • katlateras;
  • kõrglegeeritud teras;
  • kuumustugev teras;
  • vask;
  • messing;
  • kõrglegeeritud teras (DUPLEX)
  • ALLOY

Firma BMC on sertifitseeritud vastavalt standardile EN ISO 3834 ja EN 1090. Kõik firma BMC keevitajad on sertifitseeritud vastavalt standardile EN287-1. Keevitusprotsesside jaoks töötatakse välja tehnoloogilised keevitusprotseduurid ja juhendid (WPS ja WPQ).

Kooste- ja keevitustööde käigus ning nende lõppedes kooskõlastatakse tellijaga ning esitatakse järgmised dokumendid:

  • kvaliteedikontrolli plaan;
  • keevitusprotseduuri spetsifikaat;
  • WPS / WPQR (EN 15609 / EN 287-1EN1418);
  • mittepurustava kontrolli protokollid + inspektorite sertifikaadid; (EN 473)
  • katsetuste protokollid;
  • pinnatöötluse protseduurid (EN 1090).

Kõik keevitustööd tehakse vastavalt standardi EN ISO 3834 nõuetele. Mõõtekontrolli meetodid ning kõik vajalikud töövahendid valitakse vastavalt asjaoludele, mis on loetletud standardis ISO 7976-1 / ISO 7976-2. Kõik mittepurustava kontrolli meetodid valitakse vastavalt standardile EN 12062 ning neid kasutab kvalifitseeritud personal vastavalt standardile EN473.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru